Onsdag og fredag .... hmmm

Jørn Künnapuus billede

Fredag blev det heller ikke til men lørdag aften kom jeg afsted.

Jeg savner lidt motivation igen .... synes faktisk der er rigtig langt til jeg kan løbe både/eller 3 - 5 km.

Bare at gå til 3 minutter pr gang har været en kæmpeovervindelse. Jeg mindes ikke at det har været så slemt de andre gange.

Og næste gang er det faktisk værre endnu: skal op på 4 minutter ad gangen. I min hjerne virker det helt uoverskueligt.

Nå men det skal jo bare gøres.

En lille teori jeg har er at jeg måske skal prøve at løbe 3 minutter til opvarmning. Så er kroppen allerede lidt indstillet på en længere tidsrum/distance.

Nå men tallene er her, og sidste tur var bare for at komme hjem i varmen, så den blev lidt længere:

 • 2.01min - 351m - 10,4kmt - 125gnmpuls - 146maxpuls
 • 3.01 - 500 - 9,9 - 142 - 159
 • 3.01 - 500 - 9,9 - 138 - 156
 • 3.33 - 578 - 9,8 - 140 - 157

Linie 2 og 3 er identiske, ikke med vilje og rent faktisk bare ret så tilfældigt, men det viser jo nok at tempoet i mit løb er meget ens.

Nå men håber da at jeg når frem til at kunne løbe en 5er sidst i april/først i maj. Det er ihvertfald målet i første omgang. Og jeg ved godt det lyder som et llille mål i forhold til mange andre men jeg er og bliver aldrig en lykkelig løber.

Målet er en 5er til foråret/forsommer og måske en 10 sidst på året i november.

Lad os nu se.

Ciao for now......

 

 

 

Om bloggen

Jørn Künnapuus billede
Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også indimellem komme indslag om andre sportsgrene og/eller andre vigtige ting i mit liv.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15211:

Jannick Kjærgaards billede
Motionsløber 44 år

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk