Motion til mig og min store datter på 5 år.

Jørn Künnapuus billede

Idag skulle tiden så øges til 3 minutter ad gangen. Piece of cake tænkte jeg, det kan da ikke være så svært/hårdt.

Men jo.... det var dælme hårdt. Men jeg gennemførte det .......

Nu er det nok ikke mange der vil synes det er så stor en sejr. Og nej det er da heller ikke som at gennemføre et maraton eller bare et ½ maraton. Men for mig var det en sejr.

I min beskrivelse kan i se hvor stor jeg er og hvor mange kilo der slæbes rundt på. Nu er jeg også ret høj og har en kraftig bygning så jeg er ikke decideret fed men alligevel ville det pynte hvis jeg smed 10 - 15 kilo.

I november sidste år tog jeg mig gevaldig sammen og spiste sundt og fornuftigt i 14 dage hvor der raslede 5 kilo af. (135 - 5 = 130).

I december spiste jeg mere elelr mindre det jeg havde lyst til og jeg var ikke tilbageholdende med julemaden. Så da januar kom og vægten skulle bestiges første gang tænkte jeg at den nok ville gå istykker men miraklet var sket: jeg vejede 130,1.

Nu i de sidste 10-14 dage hvor maden igen er blevet sundere og motionen er sat ind så har jeg igen smidt lidt kropsvægt, så morgenvægten imorges var på 127,5 kilo.

Mit mål er under 120 kilo .... eller måske rettere så langt under 120 kilo som jeg vil pine mig til. For selv om jeg gerne vil tabe mig så vil jeg heller ikke pine mig og undvære alt det gode.

Nå nok om det.

Dagens tal: (tid - distance - kmt - gennemsnitspuls - maxpuls)

 • 2.02 - 361 - 10,6 - 113 - 138
 • 3.01 - 528 - 10,5 - 134 - 154
 • 3.00 - 529 - 10.5 - 136 - 157
 • 3.02 - 504 - 10,0 - 133 - 154

Jeg har mine tvivl om pulstallene i opvarmningsforløbet men nå .....

2 gange mere i næste uge er det 3 x 3 minutter. Så gælder det 3 x 4 minutter næste weekend.

ciao for now ......

Om bloggen

Jørn Künnapuus billede
Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også indimellem komme indslag om andre sportsgrene og/eller andre vigtige ting i mit liv.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Kim Pedersens billede
  Følg Kim som nystartet løber frem til september hvor han løber sit første halvmarathon
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Tim Jørgensens billede
  Her får du alt det seneste om motion, løb, diverse træningsformer og servicefirmaer, så er du ikke i tvivl næste gang, du skal have lavet noget på huset eller skal i form:...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up