Peter Buhr - Portræt af en superløber

Peter Buhr vandt den første udfordring i Team Motionsløb på Endomondo.com om at løbe længst på 3 uger. Peter løb 428,54 km. på 3 uger.

Navn: Peter Buhr
Alder: 41 år
Bopæl: Amager København
Erhverv: Skærer på trykkeri
Km/uge: Ca.100-160
Marathon PR: 3:24 i 1992

Hvor længe har du løbet?
Jeg har løbet siden 1985

Hvordan får du indpasset løb i hverdagen?
Jeg tager en løbetur efter at jeg er kommet hjem fra job, og i weekenderne er det maratonløb.

Hvad er din største løbeoplevelse?
Min største løbeoplevelse er Nice-Cannes i Frankrig i november 2008. En flot rute, skønt sommervejr, masser af glade løbere, masser af tilskuere, et løb man skal opleve og prøve.

Hvad betyder løb for dig?
Løb er mit liv. Jeg elsker at løbe og holde mig i form, elsker at tage nye udfordringer op for at se, hvad man kan klare. Jeg elsker at presse mig selv.

Hvordan bevarer du motivationen?
Jeg havde desværre et hjertestop i februar 2010, hvorefter jeg fik en ICD (Implanterbar Cardioverter Defibrillator). Jeg havde da lidt svært ved at komme i gang igen, begyndte med små 5km træning, men nu er jeg oppe på fuld skrue igen. Dette skulle ikke ødelægge mit løbeliv, man kan godt løbe med en ICD. Jeg bruger meget ENDOMONDO og KEEP ON MOVING, hvor jeg ligger mine tider og ruter ind, og kan se hvem der fører i de forskellige challenges. Jeg vil jo helst ligge på 1 pladsen. Og med den opbakning som jeg får 100% på hjemmefronten, kan jeg klare alt.

Tænker du på din kost?
Min kost er masser af pasta og cola dagen før et marathonløb samt energidrik/energibar og efter træning og maratonløb er det proteindrik/proteinbar. Men ellers spiser jeg normalt.

Hvordan undgår du kader?
Jeg har altid knæbind med i lommen, og bruger lyskenbukser. Ellers lytter jeg til min krop og strækker ud efter løb.

Hvad er dit næste store mål?
Mine næste store mål er at løbe marathon i Hannover i maj 2010 og 24t. løb i Holte og 24t. løb på Bornholm i juni 2010 og få nogle gode tider.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15376:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk