Odense Nytårsløb 2009

Susanne E. Jørgensen

Den sidste dag i 2009 er en dag fyldt med traditioner. Det er koldt, men klart vejr, og jeg glæder mig til denne dag, som begynder med Nytårsløbet. Det er, som om det hele denne dag foregår som: Same Precedence as last Year. Og jeg kan li´ det.

Sammen med min datter, som skal være hjælper, kører vi ud til Hunderupskolen. Vi ankommer som nogle af de første, dvs. alle hjælperne har travlt med at gøre klart til det store ”ryk ind” af forventningsfulde nytårsløbere. Går lidt rundt og mærker stemningen, imens det myldrer ind med deltagere. Alt synes at foregå uden problemer, mange har også hentet deres startnumre i dagene op til løbet. Mange mødes i grupper med venner og løbekammerater eller kollegaer og får snakket om formen og sagt ”Godt Nytår” – og ”Godt løb”. Møder selv en del venner og kollegaer. Selv med så mange mennesker er her roligt og ingen panik. De fleste har løbet Nytårsløbet mange gange, enkelte har været med i alle 11 udgaver.

Synes altid, at det hyggeligt at stå sammen med andre og varme op. Opvarmningen er fin og enkel, let at følge, og man bliver varm – god musik og smil. Susanne Bacher fra Fjordager IF er god til sit job. Starten foregår uden problemer selv med så mange deltagere. 10 km-løberne forrest, da de skal af sted kl. 11, 5 km-løberne fem minutter senere.

Alt foregår fint med chip´en. For mit vedkommende er det mere ”en god tur” end konkurrence. Og en skade har plaget i lang tid. Alligevel vinder jeg min aldersklasse på 5´eren. Selv om det er koldt, er det fint og frisk løbevejr. Jeg kendte ruten fra tidligere, og havde en fin tur. Altid rart at kunne følges med nogen.

Tilbage til hallen og til stemningen blandt 1.500 mennesker. Et stykke kransekage og et glas champagne – udleveret hurtigt og kvikt. Alt synes at fungere. Godt nytår – på gensyn om et års tid.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk