Boganmeldelse: Træning i det fri

Løbeekspert Henrik Lund Jensen

Grundig og motiverende bog om outdoor fitness. Hundredvis af øvelser og gode tips

Af Henrik Lund Jensen

Forfatter og træner Søren Malling er reflexolog. Han er ud over at være personlig træner med egen klinik også tilknyttet fodboldens verden. Malling har været ansat i Frank Arnesens PSV Eindhoven og i Michael Laudrups klubber i Rusland, England og Qatar. Nu har han skrevet en bog om udendørs træning. Og, det er han sluppet ualmindeligt godt fra.

Et stort træningsprogram

Bogen har ikke et teoretisk kapitel om fysiologi, træningslære og anatomi. Det ligger i selve bogens udgangspunkt, at træning er godt, og at det bare er med at komme i gang!

Et stort katalog

Bogen fungerer som en stor gennemarbejdet oversigt over øvelser. Et katolog, om man vil. Hver enkelt øvelse og den tilhørende session er beskrevet nøje. Fællesskabsdelen, selvironien og det gode grin er passager hele vejen, og det er befriende! Og, øvelser og programmer kan tilpasses den enkelte, ud fra grundform og udgangspunkt.

Fint indhold af øvelser

Man kommer hele kroppen rundt i denne bog. På en grundig måde. Og, så vrimler det med gode øvelser som ”russian twist”, ”havfruen”, ”box jump” og ”spiderman”, også enkelte variationer, som er nye for denne anmelder, som er selv er træner i outdoor fitness. Bogen henvender sig til alle aktive i alderen 18 - 70 år. Den er meget illustrativ og motiverende, og den ”sælger sig selv godt”. Det er svært at finde argumenter mod denne træningsform, når man har tygget sig igennem de næsten 200 sider, som er rigt illustreret…..

Fitness sammen med løbetræning

Træn i det fri kan absolut anbefales som både appetitvækker og decideret ”selvhjælpsbog” for den, der gerne vil gøre noget mere ved denne form for træning, som også kan fungere fint sammen med løbetræning, hvilket Søren Malling i den grad anbefaler.

Søren Malling: Træn i det fri – Leg dig til en stærk krop med Outdoor Fitness. 190 sider. Forlaget Strandberg Publishing.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15606:

Kristian M. Thorsens billede
Nybegynder løber - løber 2 x ugentligt ca. 11 km. pr. løb. Tidligere løbet længere distancer i min...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up